Ingatlan közvetítés

Ingatlant keres Pest megyében, Budapesten és környékén?
Vásárol, elad vagy befektet?

Akár vásárol, akár elad, vagy befektet, azért vagyok, hogy együttműködjek Önnel és támogassam döntésében. Képességemet, több mint 12 éve végzett munka biztosítja. A legjobb megoldásokat kínálom, a folyamat minden szakaszában Ön mellett állok. Határozottan és mozgékonyan oldom meg a felmerülő kérdéseket, és megtalálom a legjobb megoldásokat. Ha bármilyen kérés vagy kérdés merül fel, kész vagyok segíteni, hogy a lehető legkényelmesebben és magabiztosabban érezze magát vételi és eladási folyamaton keresztül.

Magyarországon üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység folytatásához az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatósághoz történő bejelentés szükséges.

Az  ingatlanközvetítő  a tevékenységi  körén belül:

-az ingatlanok (beépíthető telek, illetőleg lakóépülettel vagy nem lakás céljára szolgáló épülettel beépített ingatlan) adásvételének és cseréjének közvetítésével,

-a lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek, telkek bérlete és tulajdona cseréjének közvetítésével,

- a feladatok ellátása érdekében az ingatlanok felkutatásával és azok forgalmi értékbecslésével, valamint

-az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk és okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat látja el.

Az üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység folytatását az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóság annak veszi nyilvántartásba, aki rendelkezik az ingatlanközvetítői OKJ-s szakmai képesítéssel .

Kérem, vegye figyelembe!

Előfordulhat, hogy a jogszabályok változása miatt a közölt információk már nem aktuálisak!