Ingatlan közvetítés

 Vásárol, elad vagy befektet?

Akár vásárol, akár elad, vagy befektet, azért vagyunk, hogy együttműködjünk Önnel és támogassuk döntésében. Képességünket, több mint 14 éve végzett munka biztosítja. A legjobb megoldásokat kínáljuk, a folyamat minden szakaszában Ön mellett állunk. Határozottan és mozgékonyan oldojuk meg a felmerülő kérdéseket, és megtaláljuk a legjobb megoldásokat. Ha bármilyen kérés vagy kérdés merül fel, készek vagyunk segíteni, hogy a lehető legkényelmesebben és magabiztosabban érezze magát vételi és eladási folyamaton keresztül.

Magyarországon üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység folytatásához az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatósághoz történő bejelentés szükséges.

Az  ingatlanközvetítő  a tevékenységi  körén belül:

-az ingatlanok (beépíthető telek, illetőleg lakóépülettel vagy nem lakás céljára szolgáló épülettel beépített ingatlan) adásvételének és cseréjének közvetítésével,

-a lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek, telkek bérlete és tulajdona cseréjének közvetítésével,

- a feladatok ellátása érdekében az ingatlanok felkutatásával és azok forgalmi értékbecslésével, valamint

-az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk és okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat látja el.

Az üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység folytatását az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóság annak veszi nyilvántartásba, aki rendelkezik az ingatlanközvetítői OKJ-s szakmai képesítéssel .

Kérem, vegye figyelembe!

Előfordulhat, hogy a jogszabályok változása miatt a közölt információk már nem aktuálisak!